Seven Giraffes: един от най-хубавите шотландски ейлове!

Williams Bros

Алелуя! “Seven Giraffes” е една от най-хубавите бири, които някога сме пили и ще ви разкажем за нея с огромно удоволствие. Тя е част от портфолиото на пивоварната “Williams Bros” и може да се каже, че е сред по-модерните бири, които тя произвежда. Историята на фирмата датира от преди няколко десетилетия и включва множество международни награди за качество.

Гордите братя Williams поддържат бизнеса на предците си толкова успешно, защото залагат на оригинален вкус и богатството от аромати. “Seven Giraffes” притежава най-добрите качества на британския ейл – плътност, аромат, дълбок и траен вкус, но освен това, в нея има нещо много оригинално – свежест и послевкус, който ти напомня за себе си дълго след последната глътка бира.

Производителите й твърдят, че са използвали 7 вида малц и 3 вида хмел, за да извлекат този уникален вкус, като в картинката се включват още бъз и лимон. “Seven Giraffes” може да бъде намерена на уникалната за нея цена от 1.49 паунда само в определени магазини. Ако я откриете някъде извън Великобритания, не пропускайте да я опитате.

Официален сайт: Seven Giraffes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *