Stephans Brau – много гадна немска бира!

Много е лесно да се пише, когато си опитал гадна бира. А когато е особено гадна – още по-лесно. Купихме си с доста голяма надценка “зеленият” “Stephans Brau” от магазинче в центъра на Кюстендил. Оказа се, че тази бира се предлага за малко под 1 лев в супермаркетите “Kaufland” и даже има доста разновидности. Честно казано, след челния ни опит – няма да ги опитваме. Който смее – предизвикваме го да ни разкаже тук!!!

“Stephans Brau” е поредното потвърждение, че евтините немски бири у нас не струват. Алкохолното съдържание е 4.8%, а вкусът е направо потресаващ. Първо те рязва, после ти горчи зверски и накрая смърдиш, сякаш си изял нещо отдавна развалено. Сигурни сме, че все някой би харесал това подобие на бира, но сме убедени, също така, че това е една от най-гадните, които някога сме пили. Дано поне някой, който е намерил пълните кенчета до контейнера, където ги оставихме, да е останал доволен… Но едва ли. 😉 Предупреждаваме ви – не пийте тази “бира”!

Stephans Brau

2 thoughts on “Stephans Brau – много гадна немска бира!”

  1. Преди няколко дни я пих в Амстердама, (шише) не беше толкова гадна, само дето беше 3 и нещо, чувствам се преебан…

  2. 9 години по-късно… В момента пия безалкохолната, вчера пак и миналата седмица пак и имам още от нея. Не бих казал, че е хубава, но се пие, да ако имаше Клаусталер в Кауфланд щях да взема от нея нищо, че е 2 пъти по-скъпа. Не съм пил алкохолните, нямам и намерение да изневерявам на Туборг, но безалкохолната е окей. Може пък за 9 години да са я подобрили.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *